Home Nederlands Deutsch English
 

 

 

 

 

 

Welkom op de website van Blue Divers

Ergens in de Cariben ligt een rustig klein eiland waar de tijd lijkt stil te staan. Mede dankzij de natuurpracht is op Bonaire alles wat je als duiker kunt wensen. Bonaire staat dan ook bekend als 'Divers Paradise'.

Blue Divers Resort is gelegen in Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire. Kralendijk is in het midden van het van het Benedenwindse Eiland gelegen, waardoor de meeste duiklocaties op korte afstand liggen van het resort.

Blue Divers Bonaire is een PADI Duik Resort en beschikt over 10 appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Op ons resort vindt u alle benodigdheden om de prachtige onderwaterwereld op een verantwoordelijke manier te verkennen. Als u wilt beginnen met duiken kunt u bij ons onder begeleiding van ervaren instructeurs kennismaken met duiken met perslucht. Voor gevorderde duikers is het mogelijk om bijvoorbeeld de PADI Advanced Open Water te behalen of specialiteiten te leren.

Bonaire heeft naast een prachtige onderwaterwereld ook vele andere bezienswaardigheden. Ook boven de zeespiegel is meer dan genoeg te zien. De prachtige natuur bijvoorbeeld. Deze is heel goed te bewonderen in het Washington Slagbaai National Park. Echte natuur- en buitenliefhebbers zullen zeker hun ogen uitkijken op dit kleine eiland!

Kortom, als u op zoek bent naar een zorgeloze (duik)vakantie, dan is Blue Divers Bonaire de plek bij uitstek voor prachtige nieuwe duikavonturen.

Heeft u vragen over het resort, de duikmogelijkheden of Bonaire, neem dan gerust contact met ons op. De staf staat u graag te woord!

 

Like ons op Facebook